تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مشاوره تحصیلی جهت ادامه تحصیل

مشاوره

مشاوره کنکور تحصیلی

مشاوره تحصیلی جهت ادامه تحصیل

مقدمه

نیاز انسان به راهنمایی و مشورت با دیگران در تصمیم گیری ، انتخاب و بکار گیری راه حلهای مناسب در زندگی بر کسی پوشیده نیست. خصوصا در سنینی که فرد ناچار به انجام انتخابهای مهمی است. مسلما چنین مشاوره‌ها و راهنماییهایی کمک شایان توجهی در اقدامات درست و مناسب او خواهد داشت و از خطا رفتن راهها و تصمیمات انتخابی جلوگیری خواهد نمود. بیشتر عدم موفقیتها ، شکست و در نیمه راه ماندنها ، ناشی از عدم داشتن اطلاعات کافی در زمینه موضوع و انجام انتخابهای نادرست است. از اینرو چنانچه انجام مشاوره در زمینه‌های مختلف مثل مشاوره ازدواج ، مشاوره در شرایط بحرانی ، مشاوره شغلی و غیره اهمیت دارد در زمینه تحصیلی نیز حائز اهمیت فراوان است.

ضرورت مشاوره تحصیلی برای دانش آموزان

مشاوره تحصیلی به دانش آموزان کمک می‌کند ویژگیها و استعدادهای خود را بهتر بشناسند و به شرایط و خصوصیاتی که یا توجهی به آنها نداشته‌اند و یا میزان توجه به آنها کمتر بوده است با دقت بیشتری نگاه کنند. علاوه بر این اطلاعات آنها را در زمینه‌های مختلف تحصیلی بالاتر بوده و در صورت وجود نواقصی در عملکردشان آنها را شناسایی کرده و راه حلهایی برای رفع نواقص ارائه می‌کند. به این ترتیب دانش آموزان می‌توانند عملکرد بهتری نسبت به قبل در زمینه درسی داشته باشند انتخابهای مفیدی انجام دهند و اشکالات احتمالی را رفع نمایند.

ضرورت مشاوره تحصیلی برای والدین

در امر تحصیل فرزندان ، خانواده و والدین نقش بسزایی دارند. بطوریکه عامل خانواده از عوامل مهم در زمینه پیشرفت تحصیلی دانش آموز یا وقوع افت تحصیلی است. انگیزه‌ها و علایق تحصیلی دانش آموز در خانواده شکل می‌گیرد و به آن جهت داده می‌شود و مسیری برای هدایت آن فراهم می‌شود. خانواده سرعت دانش آموز را در رسیدن به اهداف تحصیلی تنظیم می‌کند. خانواده‌های بدون انگیزه ، بدون اطلاع و غیر فعال موجب کاهش سرعت دانش آموزان بااستعداد می‌شوند. از اینرو در فرآیند مشاوره تحصیلی ، لزوم انجام مشاوره با والدین ضرورت و اهمیت خاصی پیدا می‌کند. از اینرو لازم به نظر می‌رسد والدین و بطور کلی خانواده نیز اطلاعات کافی از ویژگیها و استعدادهای فرزندان خود کسب نمایند، اطلاعات بیشتری در زمینه‌های تحصیلی کسب کنند و کمکها و یاریهای مفیدی برای فرزندان دانش آموز خود فراهم کنند.

ضرورت مشاوره تحصیلی در زمینه انتخاب رشته مشاغل

گاه انتخابهایی که دانش آموزان در زمینه رشته‌ها و مشاغل انجام می‌دهند عاری از هر گونه دلیل منطقی و اطلاعات مناسب است. معیارهایی که دانش آموزان در چنین مواردی برای انتخابهای خود برمی‌گزینند ملاکهایی کاذب و نامناسب است. مثل انتخاب رشته ریاضی فیزیک به خاطر وجهه اجتماعی آن ، یا به خاطر چشم هم چشمی و یا به خاطر دنباله روی از یک دوست و یا همراه با او بودن در طول تحصیل. چنین انتخابهایی به احتمال بیشتری محکوم به شکست خواهند بود. شکست یا در مرحله سالهای دبیرستان به صورت کاهش در نمرات ، عدم موفقیت در کنکور و در سنین بالاتر در انتخاب رشته در زمینه انتخاب رشته تحصیلی. مشاوره از آن جهت ضرورت می‌یابد که اهمیت چنین انتخابهایی به دانش آموز گوشزد شود تا او ملاکهای مناسبی برای تصمیمهای خود اتخاذ کند و از احتمال شکست خود در آینده پیشگیری نماید.

منبع

شرایط ادامه تحصیل از مقطع کارشناسی به ارشد

آیا شما نیز جز آن دسته از افرادی می باشید که قصد ادامه تحصیل دارید؟ آیا از شرایط ادامه تحصیل پس از چندین سال ترک تحصیل اطلاع دارید؟ برای ادامه تحصیل چه باید کرد و باید به کجا مراجعه کنیم؟ آیا امکان ادامه تحصیل پس از سال های طولانی وجود دارد؟ آن دسته از متقاضیانی که قصد دارند تا از اول شروع کنند و یا به دلیل ترک تحصیل مایل هستند تا دوباره برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنند، می توانند در این مقاله با ما همراه باشند تا با شرایط لازم جهت ادامه تحصیل برای گرفتن مدرک کارشناسی ارشد آشنا شوند.

علاوه بر این، اگر در رابطه با هر کدام از مقاطع تحصیلی و یا مراحل ثبت نام و آزمون های آن با پرسش یا ابهامی مواجه هستید، همکاران ما در دانش گذاران این آمادگی را دارند تا شما را در همه حوزه ها راهنمایی نموده و مشاوره ادامه تحصیل را به شما متقاضیان گرامی ارائه دهند.

ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر

بسیاری از دانشجویان مقطع کارشناسی پس از تمام شدن دروان تحصیل خود در پی ادامه‌ تحصیل در مقاطع بالاتر هستند. در این مراحل نیز متقاضیان باید همانند دوره‌ی کارشناسی در آزمون کنکور کارشناسی ارشد شرکت کنند و در صورت قبولی در این آزمون، اقدام به انتخاب رشته نمایند و سپس وارد دوره‌ی کارشناسی ارشد یا همان فوق لیسانس رشته‌ی مربوط به خود شوند.

مقطع ارشد مقطعی از آموزش عالی است که پیش نیاز ورود به آن، داشتن مدرک کارشناسی می باشد. ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، برحسب رشته به دو شیوه ناپیوسته و پیوسته انجام می‌شود. وارد شدن به دانشگاه جهت ادامه‌ی تحصیل در این دوره در ایران نیاز به شرکت در کنکور کارشناسی ارشد دارد، البته دانشجویان استعداد درخشان برای ادامه‌ی تحصیل در ارشد می‌توانند بدون آزمون شرکت کنند و بدون کنکور وارد این دوره شوند.

آزمون ارشد نیز شباهت ها و تفاوت های زیادی با آزمون کارشناسی دارد که ما در این مقاله قصد داریم در رابطه با این مورد با شما بحث کنیم. به صورت کلی ورود به مقطع کارشناسی ارشد شامل دو روش می شود: کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته.

موضوع :
برچسب ها : مشاوره تحصیلی,ادامه تحصیل,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 27 / 5 / 1401ساعت 1:26 بعد از ظهر توسط مدیر وبلگ | تعداد بازديد : 27 | |